Міністерство соціальної політики України обнародувало список підприємств, які мають найбільшу заборгованість по заробітних платах перед своїми працівниками.

Про це повідомляється на офіційному сайті міністерства.

Серед підприємств державної і комунальної форми власності, що мають найбільшу заборгованість по зарплатах на 1 липня 2011 року, вказані: завод ім. Малишева, суднобудівний завод імені 61 комунара, Харківський державний приладобудівний завод ім. Шевченка, завод «Генератор», Київський держзавод «Буревісник», Запорізьке держпідприємство «Радіоприлад», Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут, Запорізьке держпідприємство «Кремнійполімер», Науково-дослідний інститут аеропружних систем, Горлівський хімічний завод, Лисичанський завод гумових технічних виробів, ВАТ «ХК «Краян», Миколаївський ремонтно-механічний завод, Харківський електромеханічний завод, Харківський завод електроапаратури, Київське держпідприємство «Ізумруд», Житомирське державне комунальне трамвайно-тролейбусне управління, ХКП «Міськелектротранс» і КП «Надра Кіровоградщини».

Відео дня

Як повідомили УНІАН у прес-службі Мінсоцполітики, сума заборгованості по зарплатах на цих підприємствах не вказується у зв`язку з тим, що ця інформація є комерційною таємницею.

Довідка УНІАН. За даними Державної служби статистики, в Україні заборгованість з виплати заробітної плати в травні 2011 року, порівняно з квітнем, скоротилася на 1% і на 1 червня ц.р. склала 1,263 млрд. грн. З початку року заборгованість зросла на 3,7%.