Увага інвесторів у четвер, 19 квітня, буде звернена на іспанський аукціон за 10-річними облігаціями, навіть попри те, що глава PIMCO Білл Гросс заявив, що він не довіряє результатам іспанських аукціонів, оскільки «вони є всього лиш функцією іспанських комерційних банків», відзначають аналітики FOREX CLUB в Україні.

На їхню думку, якщо показники прибутковості знову зростуть, а покриття виявиться нижчим за прогнози, можливе різке падіння пари EUR/USD на тлі недавніх позитивних результатів за короткостроковими векселями. Курс пари може знизитися до рівня 1.31 з подальшою метою 1.3050.

Позиції GBP/USD стійкіші, особливо після вчорашніх коментарів і офіційних даних щодо ринку праці. Проте брак власних економічних релізів може зробити пару вразливою перед ринковими настроями щодо євро. Якщо іспанський аукціон розчарує, вірогідне відкочення до 1.5980, проте не більше.

Відео дня

У парі USD/JPY свої корективи можуть внести настрої азіатської сесії і дані зі США. Скоріш за все, пара знову спробує протестувати опір 81.50. І при вдалому збігу обставин можливий подальший рух до 82.00.