Співробітники податкової міліції України за підсумками роботи за 9 місяців поточного року запобігли незаконному відшкодуванню податку на додану вартість на суму майже 1 млрд грн і вилучили з незаконного обігу товарів на суму 650 млн грн.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Державної податкової служби України з посиланням на першого заступника голови ДПС України - начальника податкової міліції Андрія Головача. За його словами, завдяки роботі податкової міліції у взаємодії з іншими підрозділами податкової служби до бюджету було спрямовано понад 3 млрд грн.

Крім того, А.Головач повідомив, що за 9 місяців стягнення до бюджету за кримінальними справами, порушеними за матеріалами податкової міліції, становлять 1,3 млрд грн.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, працівники головного слідчого управління податкової міліції Державної податкової служби України (ДПСУ) з початку року забезпечили відшкодування завданих державі збитків на суму 538 млн грн, що майже в півтора рази більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року (391 млн грн).

За даними ДПС, підприємствам у січні-серпні 2012 року відшкодовано понад 31 млрд податку на додану вартість, що на 8,4%, або на 2,4 млрд грн, більше, ніж за аналогічний період минулого року.