«Кредитпромбанк» з 1 березня почав реалізацію продуктів «Дельта Банку» через свої відділення, повідомляє прес-служба «Кредитпромбанку».

Згідно з повідомленням, з 1 березня на підставі договору про співробітництво, укладеного між банками, у всіх відділеннях «Кредитпромбанку» можна оформити депозити продуктової лінійки «Дельта Банку», до того ж обслуговування таких вкладів залишається в даному відділенні «Кредитпромбанку».

Як повідомляв УНІАН, позачергові збори акціонерів «Кредитпромбанку», призначені на 25 лютого, на яких планувалося розглянути питання про внесення змін до статуту банку і здійснення суттєвих юридичних дій, не відбулося з технічних причин. Інформація про нову дату зборів акціонерів буде повідомлена найближчим часом.

Відео дня

Наприкінці грудня 2012 року співвласник «Дельта Банку» (м. Київ) Микола Лагун повідомив про придбання «Кредитпромбанку» за символічну ціну 1 долар. За його словами, планується злиття «Кредитпромбанку» з «Дельта Банком» протягом 3-6 місяців, у результаті якого залишиться одна структура - «Дельта Банк».

Довідка УНІАН. «Кредитпромбанк» (м. Київ) працює на ринку України з 1997 року і входить до групи найбільших банків України. На 1 січня 2013 активи банку становили 12,22 млрд грн, кредити і заборгованість клієнтів - 10,09 млрд грн, зобов'язання - 10,151 млрд грн, кошти клієнтів - 6,02 млрд грн, власний капітал - 2,07 млрд грн, статутний капітал - 2,64 млрд грн.

У 2012 році банк одержав збиток у розмірі 48,87 млн грн.

За інформацією на сайті банку, його основними акціонерами на 1 січня 2013 року були компанії Kalouma Holdings Limited (Кіпр) - 47,783%, Fintest Holdings Limited (Кіпр) - 28,717%, Homertron Trading Limited (Ірландія) - 23,5%.