Сім відділень «Кредитпромбанку» 24 травня припиняють роботу у зв'язку з об'єднанням банку з «Дельта Банком».

Про це УНІАН повідомили в прес-службі «Кредитпромбанку».

Згідно з повідомленням, Печерське, Лівобережне, Березняківське, Харківське відділення у Києві, Цюрупінське відділення (Херсонська обл.), Орджоникідзевське відділення (Харків) і відділення №3 у Красноармійську Донецької області «Кредитпромбанку» закриють, а на їх місці відкриють відділення «Дельта Банку». До 23 травня клієнти можуть звернутися до відповідних відділень «Кредитпромбанку» для переоформлення договорів банківського обслуговування на умовах, які пропонує «Дельт Банк».

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, операція з придбання основним акціонером «Дельта Банку» Миколою Лагуном 100% акцій «Кредитпромбанку» завершена 28 лютого, процес злиття двох банків буде завершено до 1 липня.

Довідка УНІАН. «Кредитпромбанк» (Київ) працює на ринку України з 1997 року і входить до групи найбільших банків України.

«Дельта Банк» працює на ринку України з 2006 року і входить до групи найбільших банків України. Основними власниками банку є бізнесмен Микола Лагун (70,61% акцій банку) і компанія Cargill Financial Services International Inc. (США, 29,39%).