Премьер-министр Российской Федерации Дмитрий Медведев

Складності в економіці Росії частково пов'язані з спробами підштовхнути країну до штучної кризи, заявив прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, виступаючи на розширеному засіданні колегії Мінфіну в Москві, передає «Газета.Ru».

«В цілому, ми, звичайно, не можемо не брати до уваги політичну складову поточного періоду. Певною мірою наші складності, підкреслюю, тільки певною мірою, зумовлені спробами певних сил підштовхнути нас до штучної кризи», - сказав Медведєв.

Читайте такожСША готові до нових санкцій проти Росії - міністр фінансівВін також закликав пам'ятати про те, що не можна виключати ризик цінових коливань на ринку енергоносіїв, що може згубно позначитися на російській економіці. Прем'єр зазначив, що ринок енергоносіїв зараз прийшов в рух, зокрема, розвиваються технології зрідження газу, відбувається сланцева революція, передає РИА "Новости".

Відео дня

Читайте такожЄвропа в піку Росії змінює принцип закупівлі газу - ціна без прив'язки до нафтиВін нагадав, що економіка Росії в першому кварталі 2014 року, за попередніми даними, показала зростання близько 1%, і економічна ситуація продовжує погіршуватися.