Згідно з даними реєстру, на сьогодні «7 кілометром», зокрема, володіє, зареєстрована на Кіпрі компанія «Кіттеп Лімітед» (Kittep Limited).

Продаж здійснила фірма-акціонер ринку, компанія Parrox Corporation, близька до одного з народних депутатів від ПР.

Відчуження частини ринку відбулося незважаючи на реалізацію виконавчою службою України примусового виконання судового рішення та накладеного арешту на всі активи цієї компанії.

Відео дня

Виведення «7 кілометра» в офшор стався під час розгляду Верховним судом України судової тяжби між законним власником ринку і компанією Parrox Corporation.

Щобільше, згідно з українським законодавством, у разі позитивного вирішення справи Верховним судом України, всі рішення акціонерів ринку анулюються до дати незаконного відчуження підприємства.

Як відомо, 12 червня справу про рейдерське захоплення в 2010 році ринку "7 кілометр" було передано до Верховного суду України. Причиною передачі стало неоднакове застосування судами законодавства інших інстанцій.

Інші співвласники ринку Віктор Добрянський (онук засновника ринку В.Добрянского) і Борис Мельничук відмовилися коментувати ситуацію.