REUTERS

Бізнесмен із Силіконової долини Тім Дрейпер виявився «таємничим покупцем» біткоінів, які були виставлені на продаж Службою маршалів США, передає «Газета.Ru» з посиланням на The Financial Times.

Читайте такожСША виставляють на інтернет-аукціон 30 тисяч конфіскованих біткоінівВ 2013 році американські правоохоронні органи закрили сайт з продажу наркотиків і підроблених документів Silk Road. Згодом було прийнято рішення провести аукціон і продати конфісковані біткоіни. Торги відбулися в минулий вівторок. Тоді в Службі маршалів заявили, що 29,7 тис. біткоінів пішли з молотка за $18 млн. Ім'я покупця не називалося.

Читайте такожНайбільша біржа біткоінів Mt.Gox "йде на ліквідацію"Тепер з'ясувалося, що віртуальну валюту придбав засновник компанії  Draper Fisher Jurvetson Тім Дрейпер. Він має намір витратити біткоіни на підтримку продажів віртуальної валюти на ринках, що розвиваються.

Відео дня

Читайте також«Біткоіни» викрили в порушенні базового закону економікиРаніше повідомлялося, що Банк Росії готовий до легалізації біткоінів. «Ми - прихильники акуратного підходу до біткоінів», - заявив 2 липня на Міжнародному банківському конгресі в Санкт-Петербурзі перший заступник голови ЦБ Георгій Лунтовський.