Львов может платить долги / gazeta.lviv.ua

Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's Ratings Services підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Львова на рівні «ССС» і рейтинг за національною шкалою «UAB-» із стабільним прогнозом, йдеться в повідомленні агентства, текст якого має УНІАН. 

«Львів підтверджує здатність погасити поточні боргові платежі. Показник рейтингу і його прогноз відображає показник загального суверенного рейтингу і прогнозу щодо нього для України», - йдеться в повідомленні.

Водночас аналітики S&P зазначають, що показники економічного розвитку Львова разом з ефективністю фінансового управління в місті залишаються на низькому і слабкому рівні. 

Відео дня

Читайте такожГлава НБУ запевняє, що в Україні немає підстав говорити про дефолт

Як повідомляв УНІАН, у липні Standard & Poor's Ratings Services підтвердило суверенний кредитний рейтинг України на рівні «ССС», підвищивши прогноз за рейтингом з «негативного» до «стабільного».

Услід за цим агентство підвищило прогнози щодо рейтингів «Приватбанку», «Альфа-банку» (Україна) і «Кредобанку» з «негативного» до «стабільного», а також прогнози щодо рейтингів компанії Ferrexpo.