REUTERS

Уряд Японії розширив санкції щодо Росії у зв'язку з ситуацією в Україні, оголосили в середу, 24 вересня, представники японської влади, передає ІТАР-ТАСС.

Точний зміст нового пакету санкцій на даний момент не повідомляється. За даними інформаційного агентства "Кіодо", мова йде про обмеження на операції з деякими цінними паперами російських банків. Також японська влада посилила обмеження на експорт озброєнь в Росію.

Читайте такожЯпонія в найближчі дні оголосить нові санкції проти РосіїВ березні Токіо призупинив консультації з Росією щодо пом'якшення візового режиму і відклав на невизначений термін початок переговорів про можливе укладання трьох договорів - про інвестиційне співробітництво, про співробітництво в освоєнні космосу і про запобігання небезпечній військовій діяльності. У квітні було оголошено, що Японія тимчасово не видаватиме візи 23 діячам російських державних та інших структур, їх список оприлюднено. У серпні уряд Японії прийняв рішення про заморожування у разі виявлення в країні майна 40 осіб, що мають відношення до Криму, так званим проголошеним Донецької та Луганської народним республікам, а також двох кримських компаній.

Відео дня

Читайте такожЄС знову пообіцяв переглянути санкції проти РФ у разі реального припинення вогню