Ілюстрація REUTERS

Група компаній KTD Group, дистриб'ютор і виробник побутової електротехніки торгової марки Saturn, в липні 2018 року планує запустити в Черкасах завод з виробництва побутових холодильників. Про це повідомив голова групи Олександр Громико.

Читайте такожПродовжать випускати шини: на заводі «Росава» заявили, що ліквідація не призведе до закриття виробництва

«Раніше у Черкасах ми вже запустили завод з виробництва печей, духовок, конвекторів. У липні ми запускаємо завод холодильників... Ми будемо виробляти холодильники з високим класом енергозбереження А2, А3», - сказав він.

Відео дня

За словами директора з експорту KTD Group Євгена Фурмана, новий завод зможе виробляти близько 300 тис. од. холодильників на рік, на цьому підприємстві будуть використані технології китайських виробників.

«Планова виробнича потужність становить близько 300 тис. холодильників на рік. Рівень інвестицій в будівництво і запуск заводу склав більше 30 млн дол.», - зазначив Фурман.

Довідка УНІАН. KTD Group володіє торговою маркою побутової техніки Saturn. На сьогодні компанія виробляє побутову техніку на двох заводах в Україні – в Каневі та Черкасах. Компанія продає праски, кухонну техніку, пилососи, кондиціонери, обігрівачі, пральні машини та ін.