Оцениваться предложения инвестора будут в течение 7 рабочих дней / Фото УНИАН

Згідно з повідомленням, 11 грудня в приміщенні «Надра України» відбулося розкриття конвертів із заявками на участь у відкритому конкурсі з залучення інвестицій щодо титанових родовищ.

Надійшло по одній пропозиції на Лівобережне і Тростянецьке родовища.

«У присутності членів конкурсної комісії було відкрито два конверти з пропозиціями від двох юридичних осіб», - повідомляють у компанії.

Відео дня

Оцінюватися пропозиції інвестора будуть протягом 7 робочих днів.

При цьому на два родовища - Паромовське і Краснореченське, які були виставлені на конкурс, пропозицій не надійшло.

Як повідомляв УНІАН, 30 вересня «Надра України» провела відкритий конкурс із залучення інвестицій у розробку родовищ корисних копалин, спецдозволи на користування якими мають її дочірні підприємства. На конкурс було винесено 16 нафтогазових і титанових родовищ, однак заявки надійшли лише на 4 нафтогазові площі.

Компанія розраховує на збільшення видобутку вуглеводнів в Україні за рахунок залучення інвесторів у спільні проекти геологорозвідки і кредитів під державні гарантії.

Довідка УНІАН. Національна акціонерна компанія "Надра України" створена відповідно до указу президента України від 14 червня 2000 року "Про заходи щодо підвищення ефективності управління підприємствами в галузі геології" з метою поліпшення забезпечення потреб України в корисних копалинах, збереження і нарощування потенціалу геологічних підприємств.

До складу компанії входять 13 геологорозвідувальних і спеціалізованих підприємств.