focus.ua

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з повідомленням, 16 грудня у приміщенні «Надра України» відбулося розкриття конвертів із заявками на участь у відкритому конкурсі на залучення інвестицій у розробку зазначеної площі.

«У присутності членів конкурсної комісії був відкритий один конверт із пропозицією від однієї юридичної особи», - зазначають у компанії.

Відео дня

Читайте також«Надра України» отримала пропозиції від інвесторів щодо двох титанових родовищ на Житомирщині

Причому повідомляється, що оцінюватися пропозиції інвестора будуть протягом 7 робочих днів.

Також повідомляється, що спецдозволом на користування надрами на вказаному родовищі володіє компанія «Миргороднафтогазрозвідка» - дочірнє підприємство «Надра України».

Раніше УНІАН повідомляв, що «Надра України» шукає інвесторів для розробки родовища в Полтавській області.

Також повідомлялося, що 30 вересня «Надра України» провела відкритий конкурс із залучення інвестицій у розробку родовищ корисних копалин, спецдозволи на користування якими мають її дочірні підприємства. На конкурс було винесено 16 нафтогазових і титанових родовищ, однак заявки надійшли лише на 4 нафтогазові площі.

Компанія розраховує на зростання видобутку вуглеводнів в Україні за рахунок залучення інвесторів у спільні проекти геологорозвідки і кредитів під державні гарантії.

Довідка УНІАН. Національна акціонерна компанія "Надра України" створена відповідно до указу президента України від 14 червня 2000 року "Про заходи щодо підвищення ефективності управління підприємствами в галузі геології" з метою поліпшення забезпечення потреб України в корисних копалинах, збереження і нарощування потенціалу геологічних підприємств.

До складу компанії входять 13 геологорозвідувальних і спеціалізованих підприємств.