"Луцький ремзавод "Мотор" успішно освоїв виробництво 5500 авиадеталей / фото volynnews.com

Держпідприємство "Луцький ремонтний завод "Мотор", яке входить до складу державного концерну "Укроборонпром", успішно опанувало виробництво 5500 деталей до авіаційних двигунів.

Читайте такожУкраїнський ВПК практично позбувся залежності від російських комплектуючих - Порошенко

Як повідомляє прес-служба "Укроборонпрому", у відповідності з програмою імпортозаміщення на підприємстві відбувається поетапне освоєння нового виробництва і збільшення виробничих потужностей.

Відео дня

"Нинішнім фінансовим планом ДП "Мотор" на закупівлю нового обладнання, спеціального оснащення та технічної документації на нову продукцію передбачено близько 120 мільйонів гривень", - сказано в повідомленні.

Довідка УНІАН, Луцький ремонтний завод "Мотор" – підприємство, яке проводить повний комплекс робіт по капітальному ремонту авіадвигунів, включаючи капітальний ремонт агрегатів паливної автоматики і електроагрегатів.

На "Моторі" здійснюють капітальний ремонт авіаційних двигунів більшості літаків тактичної авіації Збройних Сил України: бомбардувальників Су-24, винищувачів Су-27 і Міг-29, а також капітальний ремонт агрегатів паливної автоматики до двигунів Д-30 КП (КП-2) для літаків Іл-76 військово-транспортної авіації.