«Укроборонпром» призначив нового директора Львівського бронетанкового заводу / фото УНІАН

Генеральний директор державного концерну «Укроборонпром» Павло Букін своїм наказом призначив Віктора Андрощука директором держпідприємства «Львівський бронетанковий завод».

Читайте такожДиректора «Миколаївського бронетанкового заводу» звільнили через затримку зарплат

Про це повідомляє прес-служба «Укроборонпрому».

Відео дня

«Призначеному керівнику, який почав виконувати обов'язки 17 вересня, поставлено завдання збільшити виробничі потужності підприємства, освоїти ремонт і модернізацію нових зразків бронетехніки, підвищити зарплати працівникам заводу. Серед визначених пріоритетів - своєчасне і якісне виконання Державного оборонного замовлення», - говориться в повідомленні.

У дежконцерні додали, що Андрощук працює на заводі з 2001 року, пройшов шлях від головного механіка до головного інженера і виконуючого обов'язки директора, а в минулому він - кадровий військовий, танкіст.

Як повідомляв УНІАН, 28 серпня Букін звільнив Романа Тимківа з посади директора держпідприємства «Львівський бронетанковий завод». Тоді було оголошено, що Тимків під час керівництва підприємством допустив неефективні рішення, які призвели до несвоєчасного ремонту військової техніки

Довідка УНІАН. Львівський бронетанковий завод - одне з провідних підприємств бронетанкової промисловості України, з 2011 року входить до складу ДК «Укроборонпром».

Державний концерн «Укроборонпром» створений в 2010 році з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів і беруть участь у військово-технічному співробітництві. До складу концерну входять близько сотні підприємств ОПК України.