Бронемашина здатна розвивати швидкість по шосе до 100 км/год / фото ukroboronprom.com.ua

Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод", яке входить до складу державного концерну "Укроборонпром", представило свою розробку – бойову розвідувальну машину "Мангуст".

Читайте такожПорошенко показавши техніку, яку отримала українська армія (відео)

Як повідомляє прес-служба держконцерну, презентація відбулася на Міжнародній спеціалізованій виставці "Зброя та безпека", що проходить зараз у Києві.

Відео дня

"Машина призначена для ведення розвідки боєм і вогневої підтримки бойових підрозділів. Двовісний БРМ має колісну формулу 4х4 і незалежну торсіонну підвіску, яка забезпечує підвищену прохідність техніки. "Мангуст" завдяки новому дизельному двигуну IVECO здатний розвивати швидкість по шосе до 100 км/год і долати водні перешкоди", - сказано в повідомленні.

В "Укроборонпромі" відзначили, що машина обладнана додатковими бічними, верхнім і заднім люками, що дозволяє десанту безперешкодно висаджуватися.

"Збільшення лобової захисту та встановлення додаткових листів броні забезпечують захищеність екіпажу. Всі комплектуючі, за винятком двигуна, українського виробництва", - додали в держконцерні.

Як повідомляв УНІАН, ДП "Промоборонекспорт" підписало меморандум з компанією WZM про співпрацю в питаннях спільної модернізації бойової розвідувальної машини - БРМ "Мангуст".

фото ukroboronprom.com.ua
фото ukroboronprom.com.ua