Ілюстрація REUTERS

Представники державного концерну "Укроборонпром" обговорили з керівництвом пакистанської компанії Pakistan Ordance Factories можливість поставок боєприпасів для потреб Збройних Сил України, а також компонентів для їх виробництва на території нашої країни.

Читайте такожВ Україні запущено серійне виробництво артснарядів для "Гіацинтів"

Як повідомляє прес-служба держконцерну, зустріч відбулася під час оборонної виставки IDEAS-2018, яка зараз проходить в пакистанському місті Карачі.

Відео дня

"Пакистанська сторона підтвердила інтерес і готовність у стислі терміни забезпечити потреби України своєю продукцією", - сказано в повідомленні.

Крім цього, українська делегація провела переговори з керівництвом однієї з науково-промислових організацій Пакистану, обговоривши терміни та умови старту спільного українсько-пакистанського виробництва високоточних ракет різних класів. Сторони підтвердили готовність розпочати спільні науково-дослідні і дослідно-конструкторські роботи в найближчі місяці.

Як повідомляв УНІАН, за останні кілька років на військових складах сталося кілька великих пожеж, внаслідок чого Україна втратила значну кількість боєприпасів.