Згідно з повідомленням прес-служби держконцерну, найбільший дохід отримали "Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря-Машроект»" - близько 3 млрд грн, ДП "Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон»" та ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О. Морозова" - по 700 млн грн та КП "Науково-виробничий комплекс «Іскра»" - 600 млн грн.

Читайте також"Укроборонпром" збільшить виробництво танків в 24 рази

У 2015 році "Укроборонпром" планує збільшити обсяг виробленої продукції та послуг до 16 млрд грн.

Відео дня

Також, згідно з інформацією представників "Укроборонпрому", в минулому році підприємствами-учасниками концерну виготовлено понад 700 одиниць нового озброєння і військової техніки, модернізовано та відремонтовано майже 1800 одиниць, з яких більшість силами виїзних ремонтних бригад, а також відновлено технічний стан близько 400 одиниць апаратури зв'язку.

"У 2015 році підприємства-учасники концерну готові надати українській армії всі види озброєння, які замовлять армія і силовики. В рази заплановано збільшити виробництво техніки. Це стосується важкої бронетехніки - бронетранспортерів, танків і, зокрема, бронеавтомобілів «Дозор»", - відзначили в прес-службі.