Фото УНИАН

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України на чолі з новообраним віце-прем'єр-міністром - міністром економрозвитку Степаном Кубівим має стати лобістом інтересів національної економіки, що забезпечує її поступальне зростання. Про це сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман, представляючи Кубіва колективу міністерства, повідомили в прес-службі уряду. 

«Міністерство економічного розвитку і торгівлі має продовжити проведення дерегуляції, впорядкувати систему державних закупівель, забезпечити стабілізацію економіки, що дасть змогу відродити її зростання. Це все ляже на ваші плечі», - цитує прес-служба Гройсмана. 

Відео дня

Читайте такожРозенко назвав пріоритети нового уряду в реформуванні соціальної сфери

За його словами, є три завдання, які повинні забезпечити всі міністерства. У їх числі - якісне державне управління, стабілізація ситуації і реальне зростання при повній відкритості, ефективності та прозорості. Головними показниками роботи уряду, переконаний Гройсман, стане довіра громадян, здатність приймати і впроваджувати ефективні рішення. «Якщо ми розуміємо, що від наших рішень, нашої роботи залежить життя людини, то ставимося до цього з великою відповідальністю», - резюмував прем'єр.

Як повідомляв УНІАН, Верховна Рада затвердила новий склад уряду України 14 квітня.