Фото УНИАН

Крюківський вагонобудівний завод (Кременчук, Полтавська обл.) завершив виконання контракту на поставку в Туркменістан 750 вантажних вагонів.

Читайте такожХарківський метрополітен купить у Крюківського заводу п'ять вагонів майже за 200 мільйонів

Про це кореспонденту УНІАН повідомив голова правління підприємства Анатолій Шабала.

Відео дня

«Постачання вагонів за укладеним навесні цього року контрактом було днями завершено. Крюківський вагонобудівний завод поставив в Туркменістан 375 піввагонів і 375 вантажних вагонів», - сказав Шабала.

Як повідомляв УНІАН, 13 грудня минулого року віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко під час зустрічі з віце-прем'єром Кабінету міністрів Туркменістану Сатликом Сатликовим домовився щодо планів поставок в Туркменістан 1,5 тис. вагонів рухомого складу, з яких на 750 був оголошений тендер.

Довідка УНІАН. ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» випускає вантажні (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, вагони метро, запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро і ескалаторів, контейнери, дорожню техніку. Виробництво пасажирських вагонів на заводі здійснюється на замовлення «Укрзалізниці». Продукція заводу поставляється більш ніж в 20 країн світу. Крюківський вагон є єдиним в СНД підприємством, що має налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів — пасажирських і вантажних.