фото УНІАН

Крюківський вагонобудівний завод (Кременчук, Полтавська область) у 2017 році збільшив виробництво пасажирських вагонів в 5,5 рази – до 50 одиниць. Про це говориться у звіті спостережної ради і правління підприємства, текст якого переданий УНІАН.

Читайте такожКрюківський завод поставить "Укрзалізниці" 6 пасажирських вагонів-трансформерів

Зазначається, що в 2017 року всі 50 пасажирських вагонів вирушили замовнику – "Укрзалізниці" в рамках виконання укладених в 2016 і 2017 роках контрактів.

Відео дня

У звіті також говориться, що в 2017 році Крюківський вагонзавод проводив ремонти міжрегіональних швидкісних електропоїздів, освоював нову продукцію загального машинобудування широкого призначення, презентував нову комунальну техніку, виготовляв запчастини для залізничників та інших замовників, продовжував свою співпрацю з метрополітенами, працював на будівельних об'єктах.

"Сума реалізації продукції за рік становив за оперативними даними 3,6 мільярда гривень, що в 1,8 рази більше, ніж у минулому році", - підкреслюється в звіті.

Як повідомляв УНІАН, Крюківський вагонзавод в 2017 році поставив ПАТ "Укрзалізниця" 38 пасажирських купейних вагонів моделі 61-779.