Виконувачем обов'язків генерального директора, який входить до складу фінансово-промислової групи "Фінанси та Кредит" підприємства "АвтоКрАЗ", призначено Романа Черняка замість Сергія Сазонова.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі "АвтоКрАЗу".

У прес-службі уточнили, що вакансія виникла у зв'язку з переходом генерального директора «АвтоКрАЗу» Сергія Сазонова на посаду голови наглядової ради ПАТ «АвтоКрАЗ».

Відео дня

Роман Черняк до цього керував Полтавським автоагрегатним заводом.

Довідка УНІАН. ПАТ «АвтоКрАЗ» випускає 33 основні моделі і майже 260 модифікацій і комплектацій великотоннажної автотехніки.

У 2011 році підприємство збільшило промвиробництво на 7%, виробивши 1071 одиницю автомобілів і складальних автокомплектів.

Полтавський автоагрегатний завод - єдине в Україні та одне з найбільших у СНД спеціалізоване підприємство з виробництва гальмівної апаратури, призначеної для вантажних автомобілів типу КрАЗ, КамАЗ, МАЗ, БелАЗ, причепів та напівпричепів, автобусів, тролейбусів і спеціальної автотехніки. Крім того, підприємство виробляє пневмоапарати для технологічного обладнання (блоків підготовки повітря, пневморозподільників і електропневмоклапанів) і товарів народного споживання. Підприємство контролюється групою «Фінанси і кредит».

Фінансово-промислова група "Фінанси та Кредит" підконтрольна українському бізнесменові Костянтину Жеваго.