ДНР отказались от публичных дебатов с руководством мариупольских меткомбинатов / REUTERS

Представники самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР) в Маріуполі відмовилися вступити у відкриті дебати з генеральними директорами маріупольських металургійних комбінатів імені Ілліча та «Азовсталь» Юрієм Зінченком і Енвером Цкітішвілі. Про це повідомляє прес-служба "Метінвесту".

Тим самим вони підтвердили, що їм нічого протиставити аргументам топ-менеджерів, відзначають в «Метінвесті».

Читайте такожПошкодження колії на Донбасі може призвести до зупинки метпідприємств

Відео дня

Нагадаємо, 30 травня в ефірі маріупольського телеканалу "Сігма" керівники меткомбінатів ініціювали проведення відкритих дебатів без зброї з представниками ДНР.

На думку генеральних директорів підприємств, жителі Маріуполя повинні мати можливість з перших вуст почути, яку долю готує ДНР місту і городянам, оцінити їхні аргументацію і визначитися зі своєю позицією.

В той же день з представниками комбінатів зв'язався чоловік, який назвався прес-секретарем ДНР у Маріуполі. Він підтвердив бажання ДНР брати участь у дебатах, але заявив, що їхні лідери не готові прийти на дебати без зброї. Пообіцявши назвати учасників дебатів з боку ДНР, прес-секретар більше не виходив на зв'язок.

Читайте такожУ Ахметова пообіцяли щодня проводити акції протесту проти бойовиків на Донбасі

Пізніше Юрій Зінченко та Енвер Цкітішвілі підтвердили свою готовність до дебатів, якщо не пізніше 12.00 2 червня ДНР назве двох учасників зі свого боку, готових з'явитися на дискусію без зброї.