Нью-Йорк - крупнейший город в США / uk.wikipedia.org

Американський автовиробник Chrysler, який контролює італійський концерн Fiat, оголосив сьогодні про відкликання з ринку майже 907 тис. автомобілів у зв'язку з виявленням низки дефектів, повідомляє Прайм.

Сервісна акція зачіпає 470 тис. позашляховиків Jeep Grand Cherokee і Dodge Durango, седанів Dodge Charger, Dodge Challenger і Chrysler 300. Всі машини - 2011-2014 модельних років. У цих автомобілів виявлений дефект електрогенератора, що може призвести до раптової зупинки двигуна. Автовиробник заявив, що йому відомо тільки про одне дорожній інцидент, який був викликаний даною несправністю.

Відео дня

Читайте такожТoyota відкликає понад 420 тисяч автомобілів класу люкс

Крім того, у 437 тис. позашляховиків Jeep Wrangler 2011-2013 модельних років виявлений дефект системи обігріву бічних дзеркал, який може викликати коротке замикання. Chrysler заявив, що йому невідомо про будь-які інциденти, викликані цією проблемою.

Приблизно 750 тис. несправних автомобілів були продані в США, 55 тис. - в Канаді, 8 тис. - в Мексиці, решта - в інших країнах світу. Автовиробник пообіцяв безкоштовно відремонтувати всі машини, які підлягають відкликанню.