Галпідшипник починає співпрацю з італійською компанією Chiorino

Наприкінці 2018 року українська компанія Галпідшипник оголосила про початок співпраці з італійським виробником транспортерних стрічок та ременів - компанією Chiorino. ТД Галпідшипник став офіційним дистриб'ютором компанії Chiorino і отримав право на просування, продаж і дистрибуцію продукції цієї компанії на території України.

Для українських підприємств це означає додатковий вибір і можливості для обслуговування і ремонту обладнання.

"Chiorino - це серйозний гравець ринку конвеєрних стрічок та ременів з більш ніж столітньою історією і потужним науково-дослідним центром. І ми раді, що тепер наші клієнти, як і тисячі компаній по всьому світу, будуть мати доступ до продукції цього виробника. Ми також не збираємося на цьому зупинятися і скоро плануємо анонсувати нові бренди у портфелі нашої компанії", - розповідає директор ТД Галпідшипник Олександр Тільман.

Відео дня

Крім нового бренду Chiorino, компанія Галпідшипник вже давно постачає своїм клієнтам транспортерні стрічки і ремені відомих європейських компаній - італійської Sampla (Megadyne Group) та іспанської Esbelt. Транспортерні стрічки і ремені італійського бренду Chiorino, в свою чергу, доповнять і розширять продуктову лінійку ТД Галпідшипник.

ДОВІДКА: ТД "Галпідшипник" - мультибрендова компанія на ринку запчастин і комплектуючих для всіх галузей промисловості та сільського господарства. Підприємство є офіційним дистриб'ютором світових виробників: SKF, INA, FAG, NTN, SNR, TIMKEN, URB, ZKL, MPZ, KTR, KOYO, FLT, TMB, JZ, DYZV, OST, STOMIL SANOK, SAMPLA BELTING, OPTIBELT, GOODYEAR, MEGADYNE, RUBENA, EAGLEBURGMANN, REXNORD, RENOLD, FREUDENBERG SEALING TECHNOLOGIES (SIMRIT). А також представником SAVA (SAVATECH), ESBELT, FENNER DRIVES, NSK, THK, MOLYKOTE, ERIKS. Головний офіс знаходиться в м. Львів, представництва є у Києві, Харкові, Запоріжжі, Одесі, Кропивницькому, Вінниці, Рівному та Чернівцях.