Процюк звільнений з посади за угодою сторін / фото УНІАН

Кабінет міністрів України звільнив заступника генерального директора Національної акціонерної компанії "Украгролізинг" Олександра Процюка.

Читайте такожЕкс-глава НБУ Гонтарєва знайшла нову роботу

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну від 10 січня №2-р, оприлюдненому на урядовому порталі.

Відео дня

"Звільнити Процюка Олександра Вікторовича з посади заступника генерального директора Національної акціонерної компанії "Украгролізинг" за угодою сторін", - сказано в розпорядженні.

Як повідомляв УНІАН, у листопаді 2018 року Кабмін призначив Андрія Білозіра, сина народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенко" Оксани Білозір, виконуючим обов'язки гендиректора "Украгролізинг".

У травні 2018 року Кабінет міністрів на своєму засіданні затвердив перелік підприємств великої приватизації на 2018 рік, до якого були включені 26 об'єктів, у тому числі "Украгролізинг". Пізніше цей список скоротили до 23 підприємств.

Довідка УНІАН. "Украгролізинг" продає сільськогосподарську техніку і обладнання для підприємств агропромислового комплексу на умовах фінансового лізингу. До складу компанії входять підприємства технічного обслуговування, матеріально-технічного постачання і машинно-технічні станції.