Тігіпко купив в Укргазбанку бізнес-центр / фото УНІАН

Страхова компанія «ТАС», яка входить у фінансово-промислову групу «ТАС» Сергія Тігіпка, купила у державного «Укргазбанку» бізнес-центр у Києві на вул. Велика Васильківська, 39.

Читайте такожТігіпко планує побудувати житло на місці "Кузні на Рибальському", яку купивши у Порошенка

Як повідомляє прес-служба компанії, вона купила на відкритому аукціоні СЕТАМ земельну ділянку (0,2599 га) і об'єкти нерухомого майна (офісні будівлі), які раніше належали «Укргазбанку».

Відео дня

«Збільшення частки інвестиційної нерухомості в портфелі СК «ТАС» є продовженням довгострокової стратегії диверсифікації та збільшення прибутковості активів, що знаходяться під управлінням страхової компанії», - зазначив голова страхової компанії «ТАС» Андрій Власенко.

Як повідомляв FinClub, «Укргазбанк» продав бізнес-центр на вул. Велика Васильківська за 182,164 млн грн за стартової ціни в 181,257 млн грн.

У жовтні 2018 року АМКУ надав дозвіл компанії Devisal Limited (входить до групи «ТАС») купити акцій компанії Lifaza Limited, яка володіє (прямо і побічно) корпоративними правами ТОВ «Київ Житло-Інвест Менеджмент», якому належить сусідня земельна ділянка площею 0,44 га на вул. Велика Васильківська 35, 35б, 37 у Києві.

На даний момент група «ТАС» розглядає проекти з будівництва на цих ділянках сучасного мультифункціонального комплексу з урахуванням особливостей і унікального розташування придбаних ділянок.