Ілюстрація REUTERS

Індустріальний розвиток України, створення нових робочих місць з гідною середньою зарплатою у промисловості дозволить повернути українців з-за кордону та надасть їм нові можливості для самореалізації та зайнятості.

Читайте такожГройсман хоче, щоб «мінімалка» українців зросла до 300 доларів

Як повідомили УНІАН у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України, про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Відео дня

"У нас є багато речей, які потрібно зберігати та примножувати. Деякі з них хотіли б перейняти наші західні партнери. А в деяких треба міняти систему. Все це разом дозволить повернути фахівців в Україну", - сказав Гройсман.

Він звернув увагу, що більшість процесів, що відбуваються сьогодні в Україні, - це складні речі, які не мають простих рішень.

Саме тому нереальні обіцянки безвідповідальних політиків вирішити все "вже завтра" - це підрив довіри до людей, і до країни в цілому.

"Нам потрібна відповідальна політика і та якість життя, яка дає можливість себе реалізувати. До цього ми та прагнемо", - сказав Гройсман.

За його словами, минулого року в Україні були побудовані та реконструйовані 1 тисяча промислових об'єктів.

"Обсяг капітальних інвестицій перевищив 520 мільярдів гривень. Ми почали підвищувати мінімальну зарплату, підвищується реальна заробітна плата. І це ми на початку шляху. Тому можемо досягти більшого", - додав прем'єр.