Состав Кабмина пополнился еще одним зарубежным украинцем / Фото УНИАН

Президент України Петро Порошенко минулого тижня надав українське громадянство першому заступнику міністра економічного розвитку і торгівлі України Олександру Боровику.

Про це Боровик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Президент надав мені українське громадянство на початку цього тижня, і український уряд запросив мене стати першим заступником Айвараса Абромавичуса, міністра економіки», - зазначив він.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, раніше Кабінет міністрів України призначив Руслана Коржа і Максима Нефедова заступниками міністра економічного розвитку і торгівлі.

Довідка УНІАН. Олександр Боровик народився у Львові, закінчив юридичний факультет Гарвардського університету, де також працював редактором Гарвардського журналу міжнародного права (Harvard International Law Journal). До переїзду до Лондона в березні 2014 року Боровик був головним юристом по роботі з державним сектором у компанії Microsoft в місті Сієтлі (США), де очолював переговорний процес компанії з кількома національними урядами, ООН, НАТО, Європейською комісією, Європейським агентством з мережевої та інформаційної безпеки, Європейським екологічним агентством, Усесвітньою організацією охорони здоров'я і іншими міжнародними організаціями.

Читайте такожШтат Мінекономрозвитку скоротять на 30% за два місяці і ще на 20% до кінця осені

Останнім часом працював головним юрисконсультом по країнах Європи, Близького Сходу і Африки (EMEA) в лондонському офісі американської компанії Akamai Technologies.