/ uapress.info

Державна фіскальна служба України оголосила конкурс на кращий дизайн форменого одягу для працівників служби, повідомила прес-служба відомства.

«Державна фіскальна служба України запрошує творчих, небайдужих громадян приєднатися до процесу оновлення дизайну форменого одягу для посадових осіб служби. Поряд з кардинальними змінами, які сьогодні відбуваються в структурі ДФС, зміна зовнішнього вигляду її співробітників стане одним із психологічних елементів оновлення служби», - йдеться в повідомленні.

Фіскальна служба розраховує, що єдиний дизайн одягу буде формувати у працівників ДФС почуття корпоративної єдності, а у суспільства - позитивне сприйняття служби в цілому.

Відео дня

«В конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають своє бачення зовнішнього вигляду працівників ДФС і готові його модернізувати. Авторам робіт потрібно звернути увагу, що моделі не повинні мати схожості з форменим одягом інших органів виконавчої влади», - зазначає відомство.

Згідно з повідомленням, ескізи своїх робіт учасники можуть надсилати до фіскальної служби до 15 березня 2016 року, а розробники найбільш вдалих ескізів будуть запрошені для практичного відпрацювання проекту з працівниками ДФС.

Читайте такожМВФ пропонує новий механізм оподаткування доходів в Україні

Як повідомляв УНІАН, Державна фіскальна служба в 2015 році скоротила штат на 9 тис. осіб і до кінця лютого має скоротити ще 9 тис. співробітників. У рамках реформи Державної фіскальної служби планувалося за підсумками 2015 року скоротити штат на 30% завдяки впровадженню електронних сервісів.