REUTERS

Пріоритетні напрямки двостороннього співробітництва між Україною та Нігерією обговорювалися під час 2-го раунду політичних консультацій, які відбулися сьогодні в р. Абуджа.

Як повідомили УНІАН у Департаменті політики та комунікацій Міністерства закордонних справ України, за результатами переговорів пріоритетними напрямками визначено, зокрема, розвиток промислового потенціалу та інфраструктури, проекти в галузі освіти та відновлюваної енергії.

Читайте такожУкраїна пройшла перший аудит торговельної політики в СОТ

Відео дня

"В ході консультацій сторони обговорили питання активізації політичного діалогу на високому рівні, розширення співробітництва в торговельно-економічній сфері, а також співпрацю в рамках ООН, зокрема, в контексті членства України в Раді Безпеки ООН", - йдеться в повідомленні.

Відбувся також обмін думками щодо розвитку ситуації в Україні та в регіоні Західної Африки.

Українську делегацію на переговорах очолив заступник міністра Сергій Кислиця, нігерійську – державний міністр закордонних справ Хадижа Букар Абба Ібрахім.

До складу нігерійської делегації входили представники міністерств: освіти, оборони, твердих мінералів, промисловості, торгівлі та інвестицій.

Кислиця висловив подяку нігерійської стороні за послідовну підтримку територіальної цілісності і суверенітету України, зокрема, в рамках ООН.