Відбудеться пленарне засідання Верховної Ради України.

***

З нагоди 18-ї річниці створення “Укрзалізниці” відбудеться виїздне засідання уряду і Всеукраїнського форуму залізничників. У заходах візьмуть участь прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко, перший заступник міністра транспорту і зв`язку Василь Шевченко, ген.директор “Укрзалізниці” Михайло Костюк, народні депутати України, керівники центральних органів виконавчої влади, працівники залізничного транспорту та ін. Після закінчення засідання уряду запланована прес-конференція прем`єр-міністра.

Відео дня

***

Прес-конференція президента Асоціації фермерів і приватних землевласників України Івана Томича. Питання: 20 років фермерському руху України: стан і перспективи його розвитку. Впровадження ринку землі в сучасних умовах - за відсутності законодавчої бази, інструментарію реалізації діяльності ринку, відсутності доступу селян до кредитних ресурсів, недосконалості судової системи - безвідповідальність з боку посадовців.

***

Відбудеться науково-практична конференція на тему: «Збільшення обсягів буріння нафтогазових свердловин - шлях до енергетичної незалежності України».

***

Прес-конференція на тему: «Кредит МВФ: чи порятує бюджет руйнівний інструмент зовнішньої фінансової залежності?». Запрошені: Ксенія Ляпіна, народний депутат України, фракція НУ-НС; Сергій Соболєв, народний депутат України, фракція БЮТ; Ірина Горіна, народний депутат України, фракція ПР; Володимир Лановий, президент Центру ринкових реформ.

***

14-30 - В УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: “Хто прагне зробити Ігоря Циганко “цапом” у справі “Еліта Центру?”.

***

Відбудуться слухання парламентського Комітету з питань аграрної політики і земельних відносин на тему: «Про стан справ і перспективи розвитку цукрової галузі».

***

Прес-конференція голови Державного комітету ветеринарної медицини України П.Вербицького на тему: “Підсумки роботи служби ветеринарної медицини України у 2009 р. і завдання по гарантуванню продовольчої безпеки держави”.

***

15-30 - В УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: “Економіка ноосфери”: чи може об`єднання природи і науки не допустити планетарної катастрофи? Глобальні проблеми сьогодення: правда і вигадки, їх реальний діагноз. Чи врятує людство від екологічної і соціально-економічної катастрофи ноосферна економіка, як генеруюча сила світової господарської системи? Як глобальні погрози відображаються на створенні національної безпеки і стабільному розвитку України? Буде презентований інформаційний майданчик для всіх небайдужих до долі людства і планети в цілому - сайт "Економіка ноосфери". Учасник: автор проекту, відомий економіст, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Валерій Мунтіян.

***

Прес-конференція на тему: "Конфлікт інтересів на ринку комерційних прав Чемпіонату України з футболу сезону 2009/2010гг." . У роботі візьме участь президент Асоціації пляжного футболу України, керуючий партнер компанії "Медіа Спорт Промоушен" Сергій Харченко.