Суд скасував попередження, яке винесла Центральна виборча комісія стосовно кандидата на пост Президента України Юлії ТИМОШЕНКО. Про це повідомив заступник керівника юридичного штабу кандидата Р.КИРИЛЬЧУК.

Як повідомили УНІАН у прес-службі БЮТ, за його словами, постановою Київського апеляційного адміністративного суду задоволено позов кандидата у президенти Ю.ТИМОШЕНКО на постанову ЦВК про оголошення їй попередження.

Р.КИРИЛЬЧУК нагадав, що попередження було оголошено за начебто порушення законодавства під час зустрічі Ю.ТИМОШЕНКО з громадянами у Чернігові.

Відео дня

«Суд встановив, що жодних порушень з боку кандидата у президенти Ю.ТИМОШЕНКО не було. У зв’язку з цим суд скасував зазначену постанову ЦВК як протиправну», - сказав Р.КИРИЛЬЧУК.

Як повідомляв УНІАН, 24 грудня ЦВК оголосила Ю.ТИМОШЕНКО попередження за залучення до виборчої агітації підлеглих, службовий транспорт та інші ресурси. Центрвиборчком визнав дії кандидата у Президенти, прем’єра Ю.ТИМОШЕНКО з ведення передвиборчої агітації під час робочої поїздки до Чернігова 17 грудня неправомірними.

Попередження було винесено за скаргою кандидата у Президенти Василя ПРОТИВСІХ, в якій він зазначив, що поїздка Ю.ТИМОШЕНКО була офіційною та виключала проведення передвиборчої агітації. Але, за його словами, під час поїздки Ю.ТИМОШЕНКО зустрічалася з виборцями і вела агітацію проти кандидата у Президенти В.ПРОТИВСІХ.