Академік НАНУ Володимир СЕМИНОЖЕНКО, який супроводжував Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА в поїздці до Москви 5 березня, ввійде до складу нового Кабінету Міністрів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це в ефірі програми «Шустер Live» заявила заступник глави Адміністрації Президента Ганна ГЕРМАН. "Академік СЕМИНОЖЕНКО, як майбутній член українського уряду, також був у Москві", - заявила Г.ГЕРМАН.

Крім того, за даними джерела УНІАН, портфелі в новому Кабміні можуть одержати й народні депутати Юрій СЛАУТА, Юрій БОЙКО, Володимир КОЗАК, які супроводжували В.ЯНУКОВИЧА в поїздці. Екс-прем`єр-міністр Анатолій КІНАХ також може увійти до складу Кабміну.

Відео дня

Крім того, як повідомляє газета "Дзеркало тижня", до складу нового уряду можуть увійти народні депутати від Партії регіонів Андрій КЛЮЄВ і Борис КОЛЕСНІКОВ. Вони, за даними джерела газети, можуть обійняти посади першого віце-прем`єра і віце-прем`єра з питань організації Євро-2012.

Керівником зовнішньополітичного відомства, ймовірно, стане Костянтин ГРИЩЕНКО, Фонду держмайна Михайло ЧЕЧЕТОВ, а міністром транспорту Василь ДЖАРТИ.

За інформацією "Дзеркала тижня", список членів майбутнього Кабінету Міністрів складає глава Адміністрації Президента України Сергій ЛЬОВОЧКІН, а також народний депутат від Партії регіонів А.КЛЮЄВ, а кожну кандидатуру особисто затверджує В.ЯНУКОВИЧ.