Відбудеться пленарне засідання Верховної Ради України.

* * *

Відбудеться координаційна нарада керівників правоохоронних органів України щодо протидії злочинності і корупції у державі. У заході візьме участь Президент України Віктор Янукович. Запрошені: секретар Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова, голова Верховного Суду України Василь Онопенко, голови Комітетів Верховної Ради.

Відео дня

* * *

Прес-конференція на тему: "Прогноз і підготовка до пропуску весняного паводку". Учасники: заступник голови Держводгоспу Микола Бабич і начальник Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

* * *

До Всесвітнього дня прав споживачів Київський Національний торговельно-економічний університет і Громадські організації споживачів проведуть круглий стіл на тему: “Споживча політика: європейський досвід і українські реалії”.

* * *

Відбудеться брифінг на тему: «Прогноз на 2010 рік: ставки по депозитах знизяться, кредити в Україні подешевшають на 3-4%». У роботі візьме участь Микола Івченко, керівник інформаційно-аналітичного центру FOREX CLUB.

* * *

Заступник голови КМДА Володимир Головач вручить попередні договори про переуступку права вимоги і відновлення прав постраждалим від злочинної діяльності групи будівельних компаній «Еліта-Центр» на отримання житла.

 

Повний варіант випуску "УНІАН-Анонс" поширюється за підпискою. Відділ маркетингу - т. (044) 220-11-98.