Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ ще раз запевнив, що завжди захищатиме національні інтереси України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави сказав сьогодні в Донецьку, виступаючи на III Міжнародному інвестиційному саміті DID "Державно-приватне партнерство в контексті нової економічної політики України".

"Я завжди захищатиму інтереси України і українського народу", - запевнив Президент. Він зазначив, що "Україна за 19 років незалежності втомилася від політичної боротьби, Україна не реформована і те, що сьогодні ми маємо, це не завдяки владі, а, швидше, всупереч". За словами В. ЯНУКОВИЧА, усі ці роки в Україні "суспільство виживало, а політики продовжували вести боротьбу". Але сьогодні, підкреслив Президент, "уперше в країні є стабільність", більшість в парламенті, уряд і Президент "працюють як єдиний механізм". Тому В. ЯНУКОВИЧ переконаний, що ту віру у владу, яку втратив народ, можна і треба сьогодні відновити. "Наше сьогодні завдання - переконати народ і світову спільноту у тому, що Україна здатна будувати нормальну економічну політику", - сказав Президент. Проте, він ще раз нагадав, що "передусім усе починається з порядку на території нашої країни, тому ми з вами повинні навести лад".

Відео дня

В. ЯНУКОВИЧ сказав, що кроки держави з будівництва нової економічної політики повинні завжди мати позитивний результат, спрямований на підняття життєвого рівня народу. За його словами, тут потрібно об'єднати зусилля бізнесу і влади. Президент запевнив, що він завжди працюватиме в цьому напрямі і захищатиме національні інтереси країни.