У Іршанськом районі Житомирської області пройде церемонія відкриття Междуреченського гірничо-збагачувального комбінату.

* * *

Відбудеться засідання Колегії Гостаможслужби України, на якій буде представлена Концепція реформування митної справи «Обличчям до людей».

Відео дня

* * *

У м. Вишгород Київської області відбудеться відкриття «наземного метро» - залізничного повідомлення з Києвом: від міської залізничної платформи по вул. Набережною відправиться перший потяг до станції метро Петрівка. У заході візьмуть участь: міністр палива і енергетики України Юрій Жваво, голова КОДА Анатолій Присяжнюк та інші.

* * *

Круглий стіл на тему: "Про сприяння підприємствам і організаціям в системному вдосконаленні". Організатор: парламентський Комітет з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва.

* * *

Прем`єр-міністр України Микола Азаров проведе зустріч з представниками іноземних держав і розділами місій спостерігачів від міжнародних організацій на чергових місцевих виборах 31 жовтня 2010 року.

* * *

Прес-конференція голови Держспоживстандарта України Олександра Матвійчука за наслідками круглого столу «Питання наявності на споживчому ринку України незаконно ввезених і неякісних непродовольчих товарів».

* * *

(УНІАН)