Керівництво СІЗО не має нової ухвали суду про продовження терміну тримання під вартою колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія ЛУЦЕНКА.

Як передає кореспондент УНІАН, про це в інтерв’ю журналістам сьогодні біля входу до київського слідчого ізолятора після спілкування з його керівництвом заявила дружина Ю.ЛУЦЕНКА Ірина.

«Ухвали суду 23 травня, який відбувся стосовно попереднього судового засідання керівництво СІЗО не має. Єдиний документ, який у них є з датою утримання мого чоловіка під вартою – це рішення апеляційного суду і повідомлення прокуратури про те, що 17 травня «справа Луценка» передана до суду», - сказала І.ЛУЦЕНКО, зауваживши, що керівництво СІЗО пообіцяло їй та групі народних депутатів надати відповідь, на підставі чого Ю.ЛУЦЕНКО утримується під вартою.

Відео дня

За словами І.ЛУЦЕНКО, вона та депутати просили у керівництва СІЗО документ, який підтверджував би, що після рішення суду 23 травня «ви прийняли його на підставі якихось документів». «Жодних документів немає», - наголосила вона.

Водночас, І.ЛУЦЕНКО зауважила, що на вимогу депутатів про звільнення через такий перебіг подій Ю.ЛУЦЕНКА з-під варти вони отримали відповідь: «Луценко в суді, його вивезли о 8 год. ранку».