Лідер партії «Батьківщина» Юлія ТИМОШЕНКО вважає сьогоднішнє засідання Кабінету міністрів за участю Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА «публічним театром» перед відставкою Миколи АЗАРОВА з посади прем’єр-міністра.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ТИМОШЕНКО заявила сьогодні на брифінгу у Верховній Раді України.

«Ми сприймаємо сьогоднішнє засідання уряду і критику від ЯНУКОВИЧА до АЗАРОВА як театр, яким вони хочуть далі вводити в оману суспільство і перекладати один з одного відповідальність, яку вони несуть спільно, і в першу чергу Президент», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

Лідер партії «Батьківщина» нагадала, що В.ЯНУКОВИЧ є почесним головою Партії регіонів, яку очолює М.АЗАРОВ.

«Усі провали, і соціальні, й економічні, які сьогодні переживають люди в Україні - підприємці, аграрії, пенсіонери, малий і середній бізнес, усі ці люди знають, що сьогодні в країні економічний колапс. І на сьогоднішньому засіданні уряду ЯНУКОВИЧ зробив спробу перекласти з себе відповідальність як з керівника Партії регіонів на АЗАРОВА, якого вони найближчим часом збираються з посади звільняти», - додала вона.

«Таким чином Президент намагається себе відмежувати, відділити від провалів, які сьогодні є у їхній політиці, у їхніх реформах, і, безумовно, ці наслідки відчувають люди», - переконана Ю.ТИМОШЕНКО.