Ющенко з'їжджає з державної дачі 

Третій Президент України Віктор ЮЩЕНКО разом з родиною переїжджає з державної дачі у Конча-Заспі до нового будинку, розповіла його дружина Катерина ЮЩЕНКО в інтерв`ю "Сніданку з 1+1".

"Ми зараз переїжджаємо у новий дім, і там дуже багато роботи. Я, зрозуміло, залишаю чоловікові все по технічних питаннях, по надвору. А все по дизайну, по кухні, то я намагаюся сама вирішити", - зізналася К.ЮЩЕНКО.

Як повідомляє ТСН, за її словами, вони переїжджають "трошки із запізненням".

Відео дня

"З деяких причин, включаючи пожежу та інші причини, трошки спізнилися, але не можемо дочекатись, коли переїдемо у свій дім", - розповіла К.ЮЩЕНКО.

Нагадаємо, після того, як В.ЮЩЕНКО залишив посаду Президента в 2010 році він залишився жити у державній резиденції в Конча-Заспі. Як заявляла його прес-секретар Ірина ВАННИКОВА, він житиме там доти, поки його власний будинок у Нових Безрадичах "проходить необхідну реконструкцію".

Навесні 2010 року в будинку В.ЮЩЕНКА у Нових Безрадичах сталася пожежа - загорілася частина покрівлі. За словами пожежників, інцидент стався через необережність робітників, які робили в будинку ремонт.