Колишньому тимчасово виконуючому обов’язки міністра оборони Валерію ІВАЩЕНКУ, якому стало зле під час судового засідання, викликали «швидку допомогу.

Як передає кореспондент УНІАН, це сталося незадовго після початку засідання у його справі у Печерському районному суді Києва.

На початку засідання, враховуючи погіршення стану здоров’я В.ІВАЩЕНКА, його адвокати намагалися заявити клопотання про зміну своєму підзахисному запобіжного заходу. Їхнє клопотання підтримав і сам В.ІВАЩЕНКО, заявивши, що через погане самопочуття він навіть не може брати участі в судовому процесі.

Відео дня

Натомість суд зауважив, що на стадії допиту свідків заявляти будь-які клопотання передчасно. У свою чергу представники прокуратури попросили суд зробити зауваження В.ІВАЩЕНКУ за порушення правил поведінки в судовому засіданні.

Наразі суд продовжує допит свідків, але через приїзд медиків, які мають зробити В.ІВАЩЕНКУ знеболювальне, в судовому засіданні оголошено 15-хвилинну перерву.

Довідка УНІАН. Головним управлінням військових прокуратур Генеральної прокуратури України 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу за звинуваченням В.ІВАЩЕНКА у зловживанні службовим становищем при підписанні плану санації держпідприємства Міноборони "Феодосійський судно-механічний завод".

В.ІВАЩЕНКА було затримано у серпні 2010 року. Йому було обрано запобіжний захід – взяття під варту.