* Відбудеться засідання Погоджувальної ради ВРУ.

* Відбудеться пленарне засідання ВРУ.

* Прес-конференція на тему: "Результати діяльності Держфінінспекції України за 2011 рік". У роботі візьме участь Петро Андрєєв - голова Державної фінансової інспекції України.

Відео дня

* Прес-конференція на тему: «Результати охорони громадського порядку під час новорічних і різдвяних свят». Буде озвучено кількість зафіксованих правопорушень під час свят, ситуація з вилученням піротехніки і результати операції «Ялинка». Учасники: перший заступник начальника Департаменту охорони громадського порядку МВС України Сергій Поготов і начальник Управління зв`язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук.

* Відбудеться брифінг представників депутатської групи "Реформи заради майбутнього".

* Прес-конференція на тему: «Важливість і необхідність законодавчого врегулювання ринку внутрішньої торгівлі». У прес-конференції візьмуть участь: Голова Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський, директор департаменту розвитку торгівлі Мінекономрозвитку Ігор Гарбарук, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Максим Кунченко.

***

Повний варіант випуску "УНІАН-Анонс" розповсюджується за передплатою. Відділ маркетингу - т. (044) 590-45-63