Прем’єр-міністр Микола АЗАРОВ запропонував кандидатуру Петра ПОРОШЕНКА на посаду міністра економіки.

Про це Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ сказав в інтерв’ю для програми «Вечори з Віталієм Коротичем», повідомляє прес-служба глави держави.

Президент зауважив, що вже мав коротку бесіду з П.ПОРОШЕНКОМ, під час якої той стисло виклав своє бачення організації роботи Міністерства економіки та власних кроків як його керівника.

Відео дня

За словами В.ЯНУКОВИЧА, він залишився загалом задоволеним тим, що почув попередньо, і тепер очікує від П.ПОРОШЕНКА письмового викладу його плану дій.

«Я йому сказав: підготуйте, будь ласка, Петре Олексійовичу, дуже стислу, коротку програму, з чим Ви хотіли б прийти в Міністерство економіки», - сказав В.ЯНУКОВИЧ.

Серед інших тем, порушених під час інтерв’ю для програми «Вечори з Віталієм Коротичем»: шляхи реформування країни, співпраця з МВФ, українсько-російські газові переговори.

Інтерв’ю вийде в ефір Першого національного каналу в суботу, 25 лютого, о 12.30 і в неділю, 26 лютого, о 22.00.

Нагадаємо, лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр ЄФРЕМОВ вже повідомив, що міністром економічного розвитку та торгівлі призначено Петра ПОРОШЕНКА, а міністром фінансів України Юрія КОЛОБОВА.