Виступу Президента України Віктора Януковича у Верховній Раді із щорічним посланням щодо напрямків внутрішньої і зовнішньої політики не буде.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив на брифінгу народний депутат, представник Президента у ВР Юрій Мірошниченко, відповідаючи на запитання журналістів, чи презентуватиме В.Янукович у ВР своє послання.

За словами Ю.Мірошниченка, дане послання буде роздано народним депутатам.

Відео дня

Ю.Мірошниченко повідомив, що серед обов’язків Президента України є обов’язок на щорічне послання. «Форма, в якій презентується це послання, може бути у вигляді виступу Президента України, але враховуючи, що цей документ складає велику кількість сторінок, його оголосити навіть технічно буде дуже складно», - пояснив він.

За словами Ю.Мірошниченка, В.Янукович у цьому посланні «спирався на роботу експертів, на роботу представників громадянського суспільства, і цей документ вийшов досить і досить об’ємним».

Він зазначив, що представник Президента у парламенті й існує для того, щоб представляти позицію глави держави і відповідати на запитання.

«Тому оптимальним режимом для презентації цього послання стала підготовка відповідного видання, передача його до офісів народних депутатів, і мій брифінг, під час якого я б відповів на всі запитання», - сказав Ю.Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Янукович: актуальне завдання 2012 року - прискорення реформи економіки та соціальної системи