Ялта. Президент Росії Володимир Путін заявляє, що його країна нікого силою не тягне вступати у Митний союз РФ, Білорусі та Казахстану.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Ялті після засідання Міждержавної комісії.

В.Путін заявив, що внесення змін до документів, які регулюють діяльність Митного союзу, в майбутньому може бути складним.

Відео дня

«Остаточний вибір, безумовно, за нею (Україною - УНІАН)», - сказав В.Путін, відповідаючи на запитання про перспективи вступу України до цієї організації.

«Росія ніколи нікого не тягне. Це контрпродуктивно. Кожна країна повинна оцінити свої плюси і мінуси (від вступу у той чи інший союз - УНІАН)», - підкреслив Президент РФ.

При цьому він зазначив, що потім «буде складно, якщо взагалі можливо, вносити в існуючі документи якісь зміни у зв’язку із вступом в організацію нових членів».

У свою чергу Президент України Віктор Янукович висловив подяку за те, що Україна запрошують в ті чи інші союзи. «Дякую за те, що нас кличуть. Яким буде майбутнє, подивимося найближчим часом», - сказав В.Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Митний союз тримає відчиненими для України врата... в СРСР