* Засідання Комітету з економічних реформ при Президенті України.

* Прес-конференція: "Земельний мораторій продовжено. Чи зіграє це на користь власників земельних ділянок". Організатор - Український освітній центр реформ. Учасники: Леонід Козаченко, президент Української аграрної конфедерації; Володимир Лапа, директор Українського клубу аграрного бізнесу, Олександр Колиберда, заступник директора проекту "Агроінвест".

* Прес-конференція: «Ще 15 мільярдів від МВФ: як отримати, на що витратити». Учасники: керуючий партнер компанії «Capital Times» Ерік Найман; генеральний директор Бюро економічних і соціальних технологій Валерій Гладкий.

Відео дня

* Прес-конференція: "Підсумки 2012 року на ринку нерухомості Києва: стабільність на тлі змін". Учасники: генеральний директор АН "Благовіст" Ірина Луханіна і генеральний директор АН Park Lane Галина Мельникова.

* Відбудеться традиційна Пряма лінія читачів газети «Комсомольська правда в Україні» і міністра юстиції України Олександра Лавриновича.

* Господарський суд Київської області розгляне справу за позовом Міністерства інфраструктури та ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" до ПАТ "Авіакоманія "АероСвіт" про стягнення заборгованості в розмірі 42,497 млн грн.

* * *

Повний варіант випуску "УНІАН-Анонс" розповсюджується за передплатою. Відділ маркетингу - т. (044) 590-45-63