UMH group стає єдиним власником журналу «Кореспондент», сайту Korrespondent.net, проекту «Наше Радіо» та холдингу порталів «United Online Ventures»

Одна з найбільших медіакомпаній України UMH group, що належить Борису Ложкіну, ухвалила рішення про викуп часток партнера у спільних проектах «Наше Радіо» та КП Медіа. Про це йдеться в прес-релізі UMH group, переданому УНІАН.

Рішення про консолідацію прийнято в рамках наявних опціонних домовленостей. Після реалізації опціону UMH group стане єдиним власником проектів «Кореспондент», Korrespondent.net, «Наше Радіо» та холдингу порталів «United Online Ventures».

Відео дня

Нова структура власності, наголошується в релізі, дозволить UMH group провести істотну реструктуризацію і консолідацію активів, оптимізувати управлінські процеси з метою можливого виходу на IPO або взаємодії з приватними інвесторами.

Президент UMH group Борис Ложкін зазначив, що "повністю задоволений" підсумками партнерства з Петром Порошенком у цих проектах: і позиціями, які вдалося зайняти на ринку, і комерційними результатами.

У свою чергу Петро Порошенко зазначив, що «Сьогодні UMH group є унікальною медіа-структурою, яка не має аналогів на пострадянському просторі ні за структурою, ні за різноманітністю активів".

П.Порошенко також відзначив професіоналізм команди журналістського колективу "Кореспондента" на чолі з Віталієм Сичем, Юлією МакГаффі і Валентином Резніченком і побажав творчому колективу "подальшого збільшення аудиторії, а UMH group успішності в розвитку".

Довідка УНІАН. UMH group є динамічною мультимедійною групою, що працює у Східній Європі. В Україні управляє портфелем з понад 50 брендів з лідируючими позиціями на ринках Інтернету, радіо та преси. У Росії входить до десятки найбільших гравців видавничого ринку.

З травня 2008 року GDR компанії котируються на Франкфуртській фондовій біржі. У 42 офісах компанії в Росії і Україні працює близько 4000 співробітників.

У портфель компанії входять такі бренди як: Forbes, Vogue, Кореспондент, Фокус, Теленеделя, i.ua, bigmir.net, football.ua, Ретро FM, Наше радіо, Europa Plus, Авторадіо, Аргументи і Факти, Комсомольська правда та інші.