фото УНІАН

Столична енергопостачальна компанія "Київенерго" на прохання національного нафтогазового холдингу "Нафтогаз України" та низки споживачів відключила від централізованого опалення офіс держхолдингу і ще майже 500 будинків.

Читайте такожКиянам пояснили, коли у будинках відключать опалення

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відео дня

У компанії зазначили, що юрособи, ОСББ та ЖЕКи можуть подати заявку на відключення від теплопостачання у будь-який момент.

"Масове відключення столичних будинків від централізованого опалення "Київенерго" почне після розпорядження КМДА про завершення опалювального сезону. Згідно з чинним законодавством, підставою для цього є середня температура повітря вище плюс 8 градусів Цельсія протягом трьох діб поспіль", - повідомили в прес-службі, додавши, що в першу чергу припиняється опалення для адміністративних будівель, а потім для житлових будинків, шкіл, лікарень. Процес відключення може зайняти кілька днів.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні "Нафтогаз" попросив "Київенерго" відключити опалення в офісі компанії у зв'язку з підвищенням температури повітря. Також в "Нафтогазі" закликала українців приєднатися до цієї ініціативи.