14 червня розпочато продаж квартир житлового кварталу POETICA. Проект реалізує новий на українському ринку нерухомості гравець - девелоперська компанія ENSO. Житловий квартал буде побудований неподалік від парку ім. Пушкіна. Особливості комплексу POETICA в тому, що зведення нових будинків в цьому районі створить нові можливості для розвитку інфраструктури на Шулявці без ущільнення житлової забудови.

Відео дня

«Житловий квартал POETICA» - перший з наших проектів житлової нерухомості, тому сьогодні особливий день для всіх нас. Ми впевнені, що POETICA стане символом оновленої Шулявки - затишного та безпечного району. При виборі майданчика ми керувалися важливим принципом: уникнути будівництва в густозаселених кварталах. Розташування кварталу продумано таким чином, що вікна більшості квартир виходитимуть на парк ім. Пушкіна », - зазначив Раміль Мехтієв, виконавчий директор ENSO.

Офіс продажів розташований поруч з будівельним майданчиком комплексу, що дозволить потенційним покупцям і майбутнім власникам квартир стежити за ходом будівництва. В офісі менеджери готові розповісти про умови придбання майбутнього житла і ознайомити з дозвільною документацією.

Простора зона очікування, зручні місця для переговорів і дитячий куточок для маленьких відвідувачів - все продумано для вашого комфорту при прийнятті такого важливого рішення, як придбання квартири.

Графік роботи офісу продажів POETICA:

Понеділок - П'ятниця: з 09:00 до 19:00

Сб, Нд: з 10:00 до 17:00