Киев / Фото УНИАН

Акціонерне товариство "Холдингова компанія "Київміськбуд" за підсумками 10 місяців знизила очікуваний обсяг введення в експлуатацію житла в 2015 році з 360 тисяч квадратних метрів до 340 тисяч квадратних метрів, перевищивши при цьому відповідний показник минулого року на 12,5%.

Про це в ході прес-туру повідомив голова "Київміськбуду" Ігор Кушнір.

"Ми один будинок перенесли на наступний рік, 360 тисяч квадратних метрів було заплановано, але ми введемо 340 тисяч квадратних метрів", - сказав Кушнір, додавши, що на сьогоднішній день компанія веде будівництво на 36 об'єктах і найближчим часом планує почати точкове будівництво ще чотирьох житлових будинків на вулицях: Драгоманова, Горлівська, Панельна та Святошинська.

Відео дня

Читайте такожСтоличне житло з початку року подорожчало більш ніж на третину – експерти

Як повідомляв УНІАН, на початку року "Київміськбуд" заявив, що до 2015 року компанія планує збільшити обсяг введення в експлуатацію житла у порівнянні з 2014 роком на 19%, до 360 – 370 тисяч квадратних метрів.

Читайте такожЗабудовники скорочують площу житла через падіння купівельної спроможності українців

Довідка УНІАН. Холдингова компанія "Київміськбуд" – найбільша будівельна компанія України. 80% її акцій належать київській територіальній громаді та перебувають в управлінні Київської міськдержадміністрації. До холдингу входять 40 відкритих акціонерних товариств. Ще 51 підприємство входить в холдинг на правах асоційованих членів. Статутний капітал ХК "Київміськбуд" становить 16,5 мільйона гривень.